Near East Hayat, KKTC’de “HAYAT” Buluyor!

Kategori : Haberler | Yayınlanma Tarihi : 2021-06-23 17:29:31


Hayat ve Sağlık alanlarında KKTC’nin ilk yerel sigorta şirketi konumunda olacak olan Near East Hayat Ltd’i faaliyete geçirmeye hazırlanıyor


Near East Hayat, KKTC’de “HAYAT” Buluyor!

Hayata geçirdiği ilkler ve yenilikçi çözümleriyle sektörde öncülük eden Near East Grubu , Hayat ve Sağlık alanlarında KKTC’nin ilk yerel sigorta şirketi konumunda olacak olan Near East Hayat Ltd’i faaliyete geçirmeye hazırlanıyor . Hayat ve Sağlık sigortası pazarında benzersiz bir şirket yaratmayı amaçlayan Near East Hayat, hızla gelişen ve önemli derecede büyüme potansiyeline sahip olan bir pazarda lider olmayı hedeflemektedir. Near East Hayat, olası riskleri maddi olarak karşılayabilme fırsatı sunarken, bireylerin geleceklerine daha güvenli bakmasına olanak sağlayacaktır.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Near East Hayat, müşterilerine eksiksiz hizmet sağlamak ve operasyonlarını hızlı ve verimli şekilde yerine getirebilmek için Türkiye sigorta sektörünün özel yazılım çözümleri ve servislerinin lider sağlayıcısı olan Agito firmasının sigortacılık yazılımı ile hizmet verecektir. Agito ile yürütülecek sigortacılık projeleri, dünyanın öncü şirketlerinden SAP’nin uygulamaları ve SAP Türkiye Platinium partneri Detaysoft’un danışmanlığı ile desteklenmektedir.

Bu oluşum sürecinde Near East Technology Ltd. , Near East Hayat’a teknik ve proje danışmanlığı desteği vererek tüm proje süresince yazılım, donanım ve altyapı hizmetleri konularında katkıda bulunmuştur.

Near East Hayat Genel Müdürü Ömür Şengün, Near East Technology,Türkiye’den gelen Agito, SAP ve Detaysoft yetkililerini şirket merkezinde kabul ederek, Near East Hayat projesinde Agito ve SAP uygulamalarının bütünsel olarak işleyiş ve yönetilmesi ile ilgili konularda şirket yetkililerinden bilgi aldı.

Bireyleri ve ailelerini güvence altına alıp birikim sigortaları ile geleceklerine yatırım yapmalarını sağlayacak çözümler üretecek olan Near East Hayat, Hayat ve Sağlık Sigortası yanında Ferdi Kaza Sigortası alanlarında da avantajlı ürün ve hizmetler sunarak bireysel müşterilerine ve bu tür sigorta hizmetlerini bu güne kadar yurtdışından sağlamak zorunda olan diğer yerel sigorta şirketlerine de sunarak adamızdaki sigortacılık hizmetlerinde fark yaratmayı hedefliyor.

Haber Ara