Near East Technology SAP Forum İstanbul’da

Kategori : Haberler | Yayınlanma Tarihi : 2021-06-21 14:42:09


12 Ekim 2017 Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi’nde “Digital Business” temasıyla 22'ncisi gerçekleşen ve yılın en kapsamlı bilgi teknolojileri etkinliği olan SAP Forum İstanbul etkinliğine Near East Technology'de katıldı.


Near East Technology SAP Forum İstanbul’da

12 Ekim 2017 Perşembe günü İstanbul Kongre Merkezi’nde “Digital Business” temasıyla 22'ncisi gerçekleşen ve yılın en kapsamlı bilgi teknolojileri etkinliği ile dünyada büyük kurumların kullandığı otomasyon yazılımı olan SAP Forum İstanbul etkinliğine Near East Technology de katıldı. Kurulduğu günden itibaren gerek Yakın Doğu Grubu içerisindeki projeler gerekse dışa yönelik projelerle ilgili yaptığı atılımlar kapsamında büyük firmalarla yapmış olduğu iş ortaklıklarına bir yenisini ekleyerek daha da büyük ses getirecek projelere imza atmaya hazırlanıyor.

İlgili etkinlikte SAP yazılımında kullanılan yeni teknolojiler ve bu teknolojilerin hangi alanlarda yarar sağlayacağı konularında bilgi edinildi. Etkinlikte, SAP’nin inovasyon platformu Leonardo, Endüstri 4.0 Dönüşümü, Akıllı Şehirler, Ticaret Ağları, Dijital Yönetim Kurulu gibi bir çok konu üzerinde duruldu. Dünya'dan ve Türkiye’den müşteri dönüşüm hikayelerinin yer aldığı özel oturumlar ve yeni demolar ile büyük projelerin nasıl yapılabileceği hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Söz konusu etkinliğe Near East Technology Direktörü Enver Haskasap ile ekibi katıldı.

Haber Ara