Network Projelerinde Güçlü Çözüm Ortağı ‘Near East Technology’

Kategori : Haberler | Yayınlanma Tarihi : 2021-12-23 16:01:07


Near East Technology, Network hizmet ve çözümleri alanında uzman kadrosuyla projelendirme ve uygulama hizmeti yanı sıra, tüm yapı tipleri ve tüm alt yapı işlerini kapsayan, anahtar teslimi network projeleri hazırlayarak müşterilerine teslim ediyor.


Network Projelerinde Güçlü Çözüm Ortağı ‘Near East Technology’

Near East Technology, Network hizmet ve çözümleri alanında uzman kadrosuyla projelendirme ve uygulama hizmeti yanı sıra, tüm yapı tipleri ve tüm alt yapı işlerini kapsayan, anahtar teslimi network projeleri hazırlayarak müşterilerine teslim ediyor.

Kurdukları sistemler içinde network altyapısının mimari tasarımı, kurulumu, network güvenliği, network bağlantılarının kurulması, kamera ve güvenli geçiş sistemlerinin oluşturulması, güvenlik cihazlarının sağlanması ve kurulumu, yüz tarama teknolojisinden, yangın algılama sistemine, personel kartlı geçiş sistemlerine, akıllı bina teknolojilerine kadar birçok yeniliği Kuzey Kıbrıs’ın hizmetine sunan Near East Technology aynı zamanda bilişim teknolojileri alanında projelendirme ve mühendislik hizmetleri de veriyor.

Sektöründe öncü bir firma olmak amacıyla ‘Akıllı Teknoloji Çözümleriyle Geleceğe Yön Ver’ sloganı ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hizmet verdiklerini anlatan Near East Technology Ağ Sistemleri Müdürü Metin Öztürk;
“Near East Technology olarak Network Çözümleri çatısı altında sektörün ileri gelen iş ortaklarımızla anahtar teslim projeler hazırlıyoruz. Keşif aşamasının ardından, müşterilerimize yönelik olarak, istek ve ihtiyaçları doğrultusunda geniş marka portföyümüzle projeye özel çözümler üretiyoruz. Montaj ve devreye alma aşamasının ardından satış sonrası bakım hizmetleriyle de müşterilerimizin ihtiyacları doğrultusunda gerekli desteği hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Hizmetlerimiz kapsamında, kurumsal network ve güvenlik çözümleri, yangın algılama sistemleri, personel kartlı geçiş sistemleri, güvenlik kameraları, digital signage sistemleri ve yapısal kablolama çözümleriyle, firma ve kuruluşlara bilişim konularında projelendirme, mühendislik ve kurulum hizmetlerini uzman kadromuzla sağlıyoruz.” dedi.

Finans, sağlık, sigorta, turizm, hizmet ve endüstri sektörleri ile özel ve kamu kurumlarında bulunan müşterilerinin ürün ve hizmetlerini hedef kitlelerine daha verimli ve daha hızlı ulaştırmasına destek olduklarını da belirten Öztürk;
“Kamu ve özel sektörde istek ve projeye göre birçok farklı markada sistemleri birbiriyle entegre ederek, yönetilebilir projeler yapıyoruz.” dedi.

Teknoloji Danışmanlığı Hizmeti Veriliyor

Near East Technology çatısı altında kurumsal olarak Profesyonel Danışmanlık ve Teknoloji Danışmanlığı hizmeti de sunduklarını anlatan Ağ Sistemleri Müdürü Metin Öztürk: “Network çözümleri ve zayıf akım sektöründeki deneyim ve birikimlerimizi, iş ortağı olduğumuz dünya markalarının son teknoloji ürünlerinden faydalanarak, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerimizle en iyi şekilde sunmayı hedeflemekteyiz. Bu amaçla her ölçekteki kurumsal ağ ve yapısal kablolama çözümlerini sizler için projelendiriyor, devreye alıyor ve proje sonrası hizmetlerini sağlıyoruz. Kapsamlı ve uçtan uca hizmet yaklaşımımız ile stratejinin belirlenmesinden gerçekleştirilmesine kadar tüm iş, teknoloji, güvenlik, değişiklik yönetimi, uyum ve yönetişim gereksinimlerinizi anlamanıza ve yönetmenize yardımcı oluyor, teknoloji danışmanlığı ekiplerimiz ve bütünleşik çözümlerimiz ile bilişim anlamında ihtiyacı hissedilen ürünün belirlenmesi, kurulumu, bakım, onarım ve desteğinin sağlanması, backuplarınızın daha güvenli saklanması, bulut çözümleri, nesnelerin interneti (IoT), dijital ve mobil dönüşüm, robotik otomasyon, yapay zekâ gibi yeni gelişen teknolojilerle iş modellerini, organizasyonları ve müşteriye dönük tüm operasyonları dijitalize eden çözümler sunuyoruz” dedi.

Öztürk ayrıca, şirketlerin ihtiyaçlarına göre teknoloji alt yapısı hizmeti ile firmanın ihtiyaçlarının analizi, doğru ürünün seçimi, kurulumların yapılandırılması, sistemi yönetecek ya da projenin bitişinden itibaren kontrolünü sağlayacak kişilere teknik destek verilmesinin sağlandığını, ihtiyaca göre projelerin devamında ve IT alt yapısını da kapsayan danışmanlık hizmetlerinin sunulduğunu ifade etti.

Near East Technology güçlü kurumsal yapısı ve üst seviye hizmet anlayışıyla teknolojik hizmet vermekte, kurumsal bilgi teknolojisi tasarımını, dönüşümünü, geçişini ve işletimini destekleyen, ihtiyaca uygun çözümler üretmekte ve mevcut sistemlerin iyileştirilmesinde, yeni projelendirme ve kurulum çalışmalarında en uygun network topolojisini belirleyerek altyapı seçeneklerini sunmakta ve başarı ile hayata geçirmektedir.

Birçok teknolojik hizmetin yurt dışından temin edilmesinin zorunlu olduğu günlerin geride kaldığı günümüzde, bu hizmetlerin yerel olarak ve çok daha uygun fiyatlarla sağlanabildiği bir hizmet yapısı ile Near East Tehnology geleceğe yön veren teknoloji hizmet ve çözümleri ile gerek kamu gerekse özel sektörde kurum ve kuruluşların iş ihtiyaçlarına uçtan uca çözüm sunmakta, Bilgi Teknolojilerinin iş süreçlerine entegrasyonuna öncülük ederek Kuzey Kıbrıs ekonomisinin bilişimle yükselişinde lider rol üstlenmektedir.

Haber Ara