Yakın Doğu Üniversitesi SAP S/4Hana Dijital Dönüşüm Projesi, Near East Technology Danışmanlığında Hayata Geçti!

Kategori : Haberler | Yayınlanma Tarihi : 2021-06-25 11:16:09


SAP S/4HANA sayesinde Yakın Doğu Üniversitesi’nde kusursuz operasyona sahip, esnek, verimli, izlenebilir ve kurumsal bütünlüğe dayalı muhasebe yönetim sistemi elde edildi.


Yakın Doğu Üniversitesi SAP S/4Hana Dijital Dönüşüm Projesi, Near East Technology Danışmanlığında Hayata Geçti!

2018 yılında Yakın Doğu Üniversitesi’nin mevcut muhasebe sistemlerinin yerine, finansal verilerini daha etkin bir şekilde yönetebilmek, esnek bir yapı ile verileri çok yönlü raporlayabilmek ve operasyonel işlerde emek ve zaman tasarrufu sağlanması amaçlanarak, yüksek kalite standartlarında sonuç üretecek çözüm olduğuna inanılan dünya finans sektöründe kendini kanıtlamış olan SAP S/4HANA ürününün kullanımına karar verildi.

Ülkemizin lider teknoloji şirketi olarak SAP’nin en üst seviye Platin/Global iş ortağı Detaysoft işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz dijital dönüşümle, örnek teşkil edecek başarılı bir proje ortaya konmuştur.

Yoğun ve sorunsuz bir proje süreci neticesinde kullanıma alınan SAP S/4HANA sayesinde Yakın Doğu Üniversitesi’nde kusursuz operasyona sahip, esnek, verimli, izlenebilir ve kurumsal bütünlüğe dayalı muhasebe yönetim sistemi elde edilmiştir.

Near East Technology danışmanlığında Detaysoft işbirliği ile gerçekleşen örnek dijital dönüşüm projesi SAP dünyasından da takdir toplayarak SAP Global web sayfasında örnek gösterilen bir proje olarak dünyaya duyurulmuştur.

SAP sitesinde yer alan habere gitmek için tıklayın

Haber Ara