Near East Technology “43.KKTC ULUSLARARASI FUAR”ına Katıldı

Kategori : Haberler | Yayınlanma Tarihi : 2021-06-24 09:47:32


Her yıl Haziran ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’nın organizasyonluğunda gerçekleştirilen “43.KKTC Uluslararası Fuar”ına Near East Technology de katıldı.


Near East Technology “43.KKTC ULUSLARARASI FUAR”ına Katıldı

KKTC’deki en önemli organizasyonlardan biri olan fuara, KKTC’den 115 şirket ve Türkiye’den ise 36 firma katılım gösterdi. Near East Technology’nin de katıldığı fuardaki standı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Standta en çok dikkat çeken ürünler arsında bulunan Epson Eb 1460UI İnteraktif Projeksiyon cihazının özel yazılımı ve kalemlemleri sayesinde akıllı tahta fonksyonlarına sahip çok kısa mesafeden gösterim yapması özellikle teknoloji ile yakından ilgilenenlerin dikkatini çekti.

Bunun yanında; Epsonun akıllı gözlüğü Moverio BT-35E modeli ürünün özellikle sağlık ve mühendislik sektöründeki kişileri kendine hayran bıraktı. Near East Technology, nitelikli personelinin deneyimi, yenilikçi bakış açısı ve uluslararası teknolojik firmalarla olan iş ve çözüm ortaklıkları sayesinde müşterilerini yeni teknolojiler ile tanıştırarak, işlerinde hız ve maksimum fayda sağlamalarını sağlamaktadır.

Gelen talepler doğrultusunda değişen ihtiyaçlara göre, doğru çözümler üreterek müşterilerinin sektörlerinde farklılık yaratmalarına destek olduklarını dile getiren Near East Technology Genel Müdürü Renan Avni, digital dönüşüm sürecinde sektörde fark yaratmak isteyen müşterilerinin her zaman yanında bulunarak, gerek donanım gerekse yazılım ihtiyaçlarını kısa zamanda ve günümüz koşullarına göre karşılamalarına yardımcı olduklarını belirtti.

Haber Ara