Near East Technology “43.KKTC Uluslararası Fuar”ına Katılıyor

Kategori : Haberler | Yayınlanma Tarihi : 2021-06-23 17:30:05


Near East Technology, her yıl Haziran ayında geleneksel olarak düzenlenen “43. KKTC Uluslararası Fuarı”na katılıyor.


Near East Technology “43.KKTC Uluslararası Fuar”ına Katılıyor

Near East Technology, her yıl Haziran ayında geleneksel olarak düzenlenen “43. KKTC Uluslararası Fuarı”na katılıyor.

KKTC'de düzenlenen en önemli ekonomik organizasyonlardan biri olan fuar, ülkemizdeki sanayi ve ticari yaşamda prestij açısından, önemli bir yere sahip olarak her yıl vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görmektedir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanlığı organizasyonu altında gerçekleşecek olan fuar, yerli ve ithal ürünlerin tanıtımının yapılacağı genel amaçlı bir fuardır.

Fuara Bilgi Teknolojileri Hizmetleri alanında katılacak olan Kuzey Kıbrıs'ın en büyük teknoloji şirketi Near East Technology Ltd., bünyesindeki farklı markaların günlük hayatta ihtiyaç duyulan ve verimlilikte maksimum fayda sağlayacak en güncel teknolojik ürünleri ile fuarda yer alacaktır.

Kalite anlayışından ödün vermeyen Near East Technology, müşterilerinin sektörlerinde farklılık yaratmalarına olanak veren yazılım ve donanım alanında uçtan uca anahtar teslim çözümler üreterek, satış ve satış sonrası teknik destek hizmetlerini de vermektedir.

Geçen yıl gerçekleşen fuara, KKTC'den 119 firma, kurum ve kuruluş, Türkiye'den ise 28 firma temsilcisi katılmıştır. Bu yıl daha çok katılım sağlanması planlanan fuar, 14-23 Haziran tarihleri arasında Atatürk Kültür Parkı ve Fuar Alanı'nda düzenlenecektir. Fuar, Pazar - Perşembe günlerinde 19.00 - 23.00, Cuma - Cumartesi günlerinde ise 19.00 - 24.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık bulundurulacaktır.

Haber Ara