Cyprus Computer Global Dell Emc (Dell Technologies) İş Ortakları Toplantısına Katıldı

Kategori : Haberler | Yayınlanma Tarihi : 2021-06-23 17:30:00


Near East Technology'nin teknik donanım ve tedarik bacağı olan Cyprus Computer Global, Dell EMC ve Avasya Teknoloji‘nin davetlisi olarak Dell EMC İş Ortakları toplantısına katıldı.


Cyprus Computer Global Dell Emc (Dell Technologies) İş Ortakları Toplantısına Katıldı

Near East Technology'nin teknik donanım ve tedarik bacağı olan Cyprus Computer Global, Dell EMC ve Avasya Teknoloji‘nin davetlisi olarak Türkiye Sapanca'da Richmound Nua Wellness SPA Hotel'de yapılan Dell EMC İş Ortakları toplantısına katıldı.

Teknoloji ve inovasyon alanında büyük emek vererek günden güne gelişmeye devam eden Near East Technology, müşteri ihtiyaçlarını müşterinin iş fonksiyonlarına göre en iyi karşılayacak inovatif teknolojileri yakından takip etmek için Cyprus Computer Global olarak katıldığı etkinlikte, Dell markasının yeni teknolojileri hakkında tanıtımlar ve genel bilgilendirmeler yapılarak, farklı iş sektörlerindeki kullanım alanları ile bu sektörlere sağlayacağı katkılardan ve Dell EMC'nin yeni ürün hedeflerinden bahsedildi.

Dell Technologies' bünyesinde bulunan ve digital teknolojilerin gelişiminde rol alan Dell EMC ürünlerinin tanıtıldığı etkinlikte, sanal gerçeklik ve yapay zeka üzerinde Dell firmasının hangi cihazları ile bu çalışmalara destek verildiği ve bu güne kadar gelinen noktalardan bahsedilerek konu ile ilgili sunumlar yapıldı. Etkinlik süresince firmanın teknolojisini ve ürünlerini ülkemize kazandırmak ve iş sektörünün hizmetine sunabilmek adına Dell EMC yetkilileri ile görüşmeler yapılarak iş ortaklığının dahada gelişmesi konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Teknolojik yeniliklere öncülük eden, şirketlere ihtiyaçları doğrultusunda uygun çözümler üreterek, sektörde fark yaratmaya devam edeceklerini söyleyen Near East Technology Genel Müdürü Renan Avni, sektörde daha da fark yaratmak adına uluslararası teknoloji firmalarıyla olan iş birlikleri ile çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini dile getirdi.

Cyprus Computer Global, Lenovo, Asus ve Epson markalarının ülkemizdeki satış ve yetkili teknik servis temsilciliğini yürütürken bunun yanında birçok uluslararası teknolojik markanın ürünlerinin temin ve satışını yapmaktadır.

Haber Ara