Near East Technology, Cyprus Computer Global ve Lenovo Türkiye Ürün Lansmanında bir araya geldi

Kategori : Haberler | Yayınlanma Tarihi : 2021-06-23 17:29:56


Lenovo'nun "Kişisel Bilgisayar ve Akıllı Cihaz İş Grubu" ürün tanıtım toplantısı 18 Aralık günü Kaya Palazzo Hotel Girne'de gerçekleştirildi.


Near East Technology, Cyprus Computer Global ve Lenovo Türkiye Ürün Lansmanında bir araya geldi

Near East Technology'nin bilgisayar ve çevre birimleri temin ve servis hizmeti odaklı kolu olan Cyprus Computer Global ve teknoloji devi Lenovo Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen Lenovo "Kişisel Bilgisayar ve Akıllı Cihaz İş Grubu" ürün tanıtım toplantısı 18 Aralık günü Kaya Palazzo Hotel Girne'de gerçekleştirildi.

Dünyanın ve Türkiye'nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, etkinlikte şirketin süregelen Akıllı Dönüşüm stratejisini yansıtan bir dizi yeni ürün, ortaklık ve kurumsal müşteriler için tasarlanmış çözümü "Kişisel Bilgisayar ve Akıllı Cihaz İş Grubu" ürünleri ile sundu. Lenovo Türkiye bilişim teknolojileri sektöründe müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan üstün performanslı ürünlerini ortaya koydu.

Satış iş ortakları ile farklı sektörlerin teknolojiden ve teknoloji satın almalarından sorumlu üst düzey yetkililerin katılım sağladığı toplantıda açılış konuşmasını Near East Technology Genel Müdürü Renan Avni yaptı. Konuşmasında Near East Technology ve Lenovo ile oluşturulan iş ortaklığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek müşterilere daha iyi servis verebilmek adına pazara sunulan yeni ürün ve hizmetlerin anlatıldığı bu toplantının önemine değinen Renan Avni, her iş yerinde çalışan insan gücünün işlerini daha iyi yapabilmeleri ve beklentileri verimli bir şekilde karşılamaları için doğru teknoloji ile donatılmaları gerektiğini, ancak bunu yaparken de doğru stratejilerle akılllı yatırımlar yapılmasının gerektiğini, Near East Technology'nin gerekli analizler sonrasında en doğru teknolojik çözümü tek noktadan hizmet olarak sunduğunu belirti.

Near East Technology Pazarlama Müdür yardımcısı Dilara Kök'ün Near East Technology’ nin KKTC’de yürüttüğü teknoloji hizmetlerini tanıttığı ve Lenovo Türkiye SMB Kanal Satış Müdürü Gökhan Maviş, Key Account Manager Şenol Şenel ve Workstation İş Geliştirme Müdürü Orkun Şenkal’ın Lenovo ürünlerinin tanıtımına yer verdiği sunumlarla etkinliğe devam edildi.

Etkinlik sonunda Kahoot platformu kullanılarak gerçekleştirilen yarışmada birinci ve ikinci olan katılımcılara ödülleri Near East Technology Genel Müdürü Renan Avni ve Lenovo Türkiye Kanal Satış Müdürü Gökhan Mavis tarafından takdim edildi.

Lenovo Türkiye’nin dizüstü bilgisayar segmentinde, kurumsal bilgi işlem çalışmaları için standartları belirleyici nitelikte olan ThinkPad dizüstü bilgisayarlarını, masaüstü bilgisayar için aranan her özelliği karşılayan masaüstü bilgisayar ürün grubu olan ThinkCentre, kullanıcılarına rahatlık ve yüksek performansı bir arada sunan ThinkPad tablet ürünleri tanıtıldı. Ayrıca tüm sektörlerden profesyoneller için yaratıcılığı teşvik eden Lenovo, ThinkStation P serisi iş istasyonu ve ThinkPad P serisi mobil iş istasyonları ürün ailesindeki en yeni ürünlerini de anlattı. Lenovo Türkiye SMB Kanal Satış Müdürü Gökhan Maviş işbirliğinden büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, Lenovo’nun dünyanın en inovatif ürün ve hizmetlerini sunduğuna değindi.

Haskasap: "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en yüksek insan kaynağı ve teknoloji deneyimine sahip şirketi olan Near East Technology, yatırımları ve başarılı çalışmalarıyla büyüme hızını sürekli daha yukarılara taşıyan bir Near East kuruluşudur."

Toplantıya katılan Near East Technology Direktörü Enver Haskasap, güçlü kurumsal yapısı ve üst seviye hizmet anlayışıyla teknolojik hizmet vermekte olan Near East Technology’i kurarken, amaçlarının teknolojik yeniliklere öncülük eden, şirketlere ihtiyaçları doğrultusunda uygun çözümler üreterek, sektörlerinde farklılık yaratmalarına olanak veren, potansiyellerinin tamamını kullanabilecekleri kaliteli ürünler ve sistemler geliştirmek olduğunu belirtti. Sektörde daha da fark yaratmak adına kurdukları işbirliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Teknoloji alanındaki nitelikli personel deneyimi, yenilikçi bakış açısı ve uluslararası teknoloji firmalarıyla olan iş birlikleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederken, Near East Technology olarak kapsamlı teknolojik çalışmaları ve buna paralel artan profesyonel insan gücü kapasitesi ile KKTC’nin en büyük Teknoloji şirketi olarak geleceğe yön verdiklerini belirtti.

Haber Ara